Türkiye’de ilk defa annelerimizin lezzetini sofralara getirecek olan, Kilis Organize sanayi bölgesinde 12.000 bin metre karelik alanda kurulan ve son teknoloji makineleriyle geleneksel salça üretmeye başlayan TOMART, hijyen ve kaliteden ödün vermeden, katkısız ve gelenekselliği bozmadan, domates ve biberi adeta sanatla işleyerek salça ve diğer ürünlerini üretmektedir.
İçindekiler: Kırmızı biber pulpu, tuz ( ilave tuz kuru maddede en fazla %3). Kabuk ve çekirdek içerir.
| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam |
|---|---|---|
| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam |
|---|---|---|
| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam |
|---|---|---|
| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam |
|---|---|---|
| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam |
|---|---|---|
| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam |
|---|---|---|